PRIVACY STATEMENT

Persoonsgegevens: doel en grondslag verwerking

Aardema Van Boetzelaer Advocaten B.V. (hierna: Aardema Van Boetzelaer) verwerkt als verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)in twee gevallen persoonsgegevens:

  • als iemand het contactformulier invult of;
  • voor het uitvoeren van de overeenkomst met een opdrachtgever.

Bij het invullen van het contactformulier, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • E-mail

Persoonsgegevens via de website van Aardema Van Boetzelaer via het contactformulier verkregen worden zorgvuldig behandeld, beveiligd en alleen door Aardema Van Boetzelaer verwerkt als u het ingevulde contactformulier verstuurt. Door het invullen van het contactformulier, geeft u toestemming voor het verwerken van de ingevulde gegevens door Aardema Van Boetzelaer. Deze persoonsgegevens worden door Aardema Van Boetzelaer gebruikt om contact met u op te nemen in het kader van relatiebeheer, marketing en verkoop. De grondslag voor deze gegevensverwerking is uw ‘toestemming’ verleend middels de invulling van het contactformulier. Als Aardema Van Boetzelaer een offerte voor u uitbrengt worden uw persoonsgegevens verwerkt onder de grondslag ‘toestemming’. Als u een overeenkomst heeft met Aardema Van Boetzelaer (bijvoorbeeld als Aardema Van Boetzelaer een adviesdienst voor u uitbrengt) worden uw persoonsgegevens verwerkt onder de grondslag ‘uitvoering overeenkomst’ in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor het contacteren van u en voor het uitvoeren van uw overeenkomst met Aardema Van Boetzelaer. Aardema Van Boetzelaer verwerkt alleen persoonsgegevens die u persoonlijk heeft verstrekt via e-mail, de website, telefonisch etc.

Derden

Persoonsgegevens worden niet aan derden (met uitzondering van de aanbieder van het klantenadministratiesysteem) verstrekt, tenzij u hiervoor toestemming heeft gegeven (bijvoorbeeld als onderdeel van het uitvoeren van een overeenkomst) of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bewaartermijnen

De verstrekte persoonsgegevens worden bewaard in het klantenbestand van Aardema Van Boetzelaer. Deze gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening van Aardema Van Boetzelaer, of om aan wet- en regelgeving te voldoen.

Cookies

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Aardema Van Boetzelaer gebruikt functionele cookies voor het correct weergeven van de website. Bij deze cookies worden geen persoonsgegevens opgeslagen waarmee individuele websitebezoekers identificeerbaar zijn. Gebruikte cookies zijn:

  • Google Analytics: Voor het bijhouden van bezoekersstatistieken en het optimaliseren van de website, wordt er gebruik gemaakt van cookies van Google Analytics. Deze cookies onderscheiden gebruikers en sessies, stellen nieuwe sessies/bezoeken op de website vast, controleren de hoeveelheid binnenkomende verzoeken bij de website en slaan verkeersbronnen van bezoekers op. Deze gegevens worden geanonimiseerd verzameld
  • Functionele cookies: Functionele cookies worden gebruikt voor het correct weergeven van de website van Aardema Van Boetzelaer. Hierbij wordt geen data van bezoeken, sessies of websitebezoekers verwerkt.

Rechten betrokkenen

Als u uw persoonsgegevens wilt inzien, corrigeren of laten verwijderen, kunt u contact opnemen met Aardema Van Boetzelaer via de contactgegevens onderaan deze pagina. Aardema Van Boetzelaer zal uw verzoek binnen één kalendermaand beantwoorden.

Mocht u het niet eens zijn met de verwerking van uw persoonsgegevens door Aardema Van Boetzelaer, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Voor vragen, opmerkingen of verzoeken omtrent dit privacy statement, is Aardema Van Boetzelaer bereikbaar met de volgende contactgegevens:

Aardema Van Boetzelaer B.V.
K.R. Poststraat 100-5
8441 ER, Heerenveen
0513-657980
info@avblegal.nl