Marjon jager

Advocaat

Gedreven juriste met ambitie en ondernemerszin

Huurrecht | Contractenrecht | Bouwrecht

Marjon heeft tijdens en na haar studie veel juridische praktijkervaring opgedaan bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar in het Noorden. De focus van Marjon ligt op de vastgoedpraktijk in brede zin en dan met name op het huurrecht, contractenrecht en bouwrecht / aanneming van werk. Zij voert zowel een proces- als een adviespraktijk. Bij complexe vraagstukken weet Marjon zich te blijven focussen op haar taak. Zij is op zoek naar de juiste juridische oplossing, waarbij zij het belang van haar cliënt niet uit het oog verliest. Tot de klantenkring behoren o.a. woningcorporaties, ondernemers en particulieren.

Praktijkvoorbeelden

Toereikende volmacht?

Marjon heeft ten behoeve van een cliënte geadviseerd over een geschil over (de schijn van) volmachtverlening en de vraag of de contractuele wederpartij aan een (duur)overeenkomst gebonden is.

Contractenrecht

Marjon heeft in meerdere dossiers geadviseerd over uiteenlopende civielrechtelijke vraagstukken met betrekking tot contractenrecht.

Huurrecht

Marjon treedt in rechte op voor woningcorporaties ter zake huurgeschillen.

Telefoon
+31(0)513 657980 

E-mail

jager@avblegal.nl

Opleiding

  • Rijksuniversiteit Groningen (Strafrecht)

Werkhistorie

In 2019 is Marjon als advocaat begonnen bij Benthem & Gratama Advocaten in Zwolle. Sinds januari 2022 is zij werkzaam bij ons kantoor.

Telefoon
+31(0)513 657980